Sonidos De Dinosaurios

Sonidos De Dinosaurios 1.2

Dinosaur Sounds app is een fantastische selectie van de beste dinosaurus ringtones voor Android ™.

Dinosaur Sounds app is een fantastische selectie van de beste dinosaurus ringtones voor Android ™.

Dinosaur Sounds app is een fantastische selectie van de beste dinosaurus ringtones voor Android ™. Verbazingwekkende dinosaurus geluiden brengt u naar de ongelooflijke jura wereld, en je kunt horen hoe dat deed uitgestorven dieren klinken als, en stel je voor hoe reptielen eruit. Download dinosaurus geluiden app voor gratis en je zal groot klankbord te krijgen met de meest populaire dinosaurus ringtones gemaakt door de beroemde dinosaurus soorten zoals tyrannosaurus rex, triceratops, elasmosaurus, velociraptor, seismosaurus en nog veel meer. U kunt uw mobiele telefoon overgaat wijzigen en helemaal geweldig nieuwe ringtone voor contacten. U kunt luide T-Rex brullen als sms of kennisgeving. Als je wilt om te slapen, en als je een probleem met wakker worden hebben, zal gewoon ingesteld brachiosaurus alarmgeluid of Torosaurus lawaai en je opstaan van de slecht voor minder dan één minuut. Als je van coolste luide beltonen, hier ga je.

Er zijn veel archeologische parken met veel fossielen van dinosaurussen en andere reptielen. Het is goed om te weten dat sommige van dinosaurussen zijn de uitsterving overleefd. Dit zijn vogels, en hun nakomelingen zetten het dinosaurusgeslacht tot heden. We zijn niet helemaal zeker wanneer en hoe heeft dinosaurussen leven. Niemand weet eigenlijk niet weten hoe hadden hun stemmen klonken, en wat ruis dinosaurussen vader gemaakt. Alles is alleen vanuit het perspectief van een science fiction! Paleontologie is de wetenschappelijke studie van fossielen om evolutie organismen 'te bepalen. En dankzij wetenschappers, zijn we in staat om dino stem luisteren en beste geluiden die ze maakten. We voltooiden deze nieuwste app, en nu kun je op je smartphone toetsenbord top ringtones en warme melodieën uit Jurassic tijdperk. U zult genieten van ringtones, en iedereen om je heen zult willen deze kleine beetje enge geluiden te hebben, maar op sparren plaatsen grappige ringtones. Deze toepassing is voor alle leeftijden, voor kinderen en ouders. Het kan goed zijn en voor sommige geluidseffecten zijn. Geniet in een ontspannende melodieën gemaakt door Coelophysis, dimetrodon, Nigersaurus .... en proberen om terug te komen naar het verleden - in het tijdperk van de machtige verschrikkelijke hagedis - dinosaurussen.

De applicatie kenmerken:

- Ingesteld als ringtone of contact ringtone

- Instellen als sms, kennisgeving

- Instellen als alarm

- Ingesteld als favoriet

Download gratis ringtones app en genieten van koele ringtones, top geluiden en laatste melodieën. Dit is het beste klankbord met de meest populaire ringtones. Laatste melodieën, goede muziek en veel plezier, al deze in deze geweldige app voor gratis.

Iedereen houdt ervan om muziek te luisteren, en iedereen heeft favoriete nummers. Wij zijn volledig overtuigd dat u helemaal gek op deze nieuwe app.These populaire ringtones zijn voor iedereen. Kies je favoriete gratis ringtones en geniet.

De applicatie is ontwikkeld voor Android-telefoons en Android tablets, en het is getest op veel Android-apparaten om de beste gebruikerservaring te garanderen. Alle ringtones in deze app zijn onder het publieke domein of de creative commons licentie. Als u een vraag of suggestie, alleen e-mail ons.

Sonidos De Dinosaurios

Download

Sonidos De Dinosaurios 1.2